OUTLET - ponuda artikala po najpristupačnijim cijenama!Saznaj više

Krevet je kralj spavaće sobe

Krevet je kralj spavaće sobe

Trećinu svog života provedemo u krevetu – spavajući. Stoga je važno odabrati krevet koji će pristajati vašem interijeru, biti ugodan oku, a ujedno i kvalitetne izrade kako bi potrajao čim duže.

Svi znamo koliko je važno ugodno se osjećati u spavaćoj sobi. Zato je bitno odabrati okvir kreveta koji će zadovoljiti vaše kriterije a uz njega naravno treba odabrati i odgovarajući madrac kako bi dobili maksimalnu udobnost. Pravilan odabir zasigurno će vam pomoći da se osjećate ugodno u jednom od najvažnijih prostora u domu – spavaćoj sobi.
U našoj ponudi kreveta nalazi se širok izbor dimenzija od onih koji su prilagođene jednoj osobi pa sve do najvećih dimenzija u koje spadaju veliki bračni kreveti.

Lunasan nudi dvije vrste kreveta prema materijalu izrade, a to su masivni kreveti od punog drveta i tapecirani kreveti, od kojih neki dolaze sa spremnikom za posteljinu. Sigurni smo da ćete pronaći onaj koja odgovara vašim željama stoga, pročitajte više o vrstama kreveta koje nudimo:

Drveni kreveti

Lunasan drveni kreveti su modernog dizajna, izrađeni od masivnog drveta bukovine uz vrhunsku završnu obradu. Krevet se sastoji od okvira, uzglavlja i nogica te središnje letve sa pomoćnom nogicom. Izrađen je od drveta visoke kvalitete zbog čega je izuzetne stabilnosti, čvrstoće i trajnosti. Pravi je izbor za sve one koji žele krevet modernog dizajna i visoku kvalitetu uz najpovoljniji omjer cijene i kvalitete. Široke je namjene i pogodan za korištenje i opremanje svih vrsta spavaćih soba više i visoke kategorije.

Tapecirani kreveti

Pojednostavljeno, to je bilo koji okvir kreveta presvučen odnosno tapeciran tkaninom koja se može birati u raznim bojama, dezenima i kvaliteti. Odabirom tkanine po želji izraditi će se tapecirani krevet koji će odgovarati Vašoj osobnosti i u kojim ćete sigurno uživati dugi niz godina. Pri odabiru tkanine svakako bi Vam preporučili tkaninu sa Quick Clean sustavom zaštite koji omogućuje jednostavno i brzo čišćenje većine uobičajenih mrlja, kao što su npr. kava, vino, sok itd.

Kreveti s kutijom za posteljinu

Kreveti s kutijom skrivaju prostor za pohranu. Spremanjem ispod kreveta, poplune, dodatne jastuke i odjeću izvan sezone možete držati lako dostupnima, ali dobro skrivenu od prašine. Lunasan kreveti s kutijom za pohranu iz naše ponude svojim elegantnim izgledom uklapaju se u svaku spavaću sobu. Ovisno o dimenziji unutar kreveta nalazi se jednodijelni ili dvodijelni dublji sanduk koji se otvara pomoću plinskog podizača, pa podizanje i spuštanje čini izuzetno lakim.

Posjetite naše poslovnice radi sigurnijeg odabira

Kako biste bili sigurni da birate najbolju vrstu kreveta, vidjeti ga samo na ekranu neće rezultirati pravim doživljajem. Posjet našoj poslovnici omogućit će vam da isprobate različite oblike i dimenzije te pomoći da „uživo“ pronađete odgovarajući krevet. Pogledajte našu web ponudu, kontaktirajte nas i posjetite neku od naših poslovnica te uživajte u odabiru.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.