OUTLET - ponuda artikala po najpristupačnijim cijenama!Saznaj više

Madrac s oprugama

Madrac s oprugama

Madrac s oprugama i sve što biste trebali znati o prednostima i nedostacima madraca s oprugama prije same odluke o kupovini.

Odabir pravog madraca bitan je za vas kako biste se osigurali da ćete dobiti najudobnije i najbolje iskustvo spavanja. Uz pravi madrac možete se dobro naspavati, svake noći, što je ključno za održavanje zdravog i sretnog načina života. Dakle, ako ste više za madrac s oprugama i želite saznati sve o njima prije nego što ga kupite, evo sve što trebate znati.

Što je madrac s oprugama?

Najjednostavnije rečeno, to je madrac sačinjen od opruga. Madraci s oprugama općenito sadrže dva sloja, sloj ‘udobnosti’ na vrhu i ‘potporni’ sloj ispod. Sloj jezgre sadrži opruge, također poznate kao zavojnice madraca.

Madraci s oprugama najbolji su za one koji vole spavati osjećajući potporu umjesto osjećaja tonuća. Madraci s oprugama podržavaju svaki položaj tijela kod spavanja pravilno raspoređujući vašu težinu i rasterećujući zglobove i mišiće.

Vrste madraca s oprugama

Prije nego što se odlučite za kupnju madraca najbolje je znati koje su vam vrste madraca s oprugama dostupne. Dvije najčešće vrste madraca s oprugama su madraci s Bonell oprugama i madraci s džepičastim oprugama.

Madrac s Bonell oprugama

Bonell opruga je zapravo klasična žičana opružna jezgra sastavljena od međusobno povezanog opružnog sustava spojenog spiralnim, čeličnim i savitljivim žicama. Mnogo je lakši od madraca s džepičastim oprugama, pa ga je stoga i lakše okretati. Madraci s Bonell oprugama dostupni su u velikom rasponu tvrdoće tako da možete biti sigurni da ćete pronaći pravu razinu potpore za svoje potrebe spavanja.

Nedostaci: madrac s oprugama je osjetljiv i prenosi vibracije pa ćete u slučaju dijeljenja madraca s partnerom zasigurno osjetiti svaki njegov jači pokret.

Madrac s džepičastim oprugama

Madraci s džepičastim oprugama među najpopularnijim su vrstama madraca danas i inovativna verzija.
Madrac s džepičastim oprugama sadrži više pojedinačnih opruga, koje se, za razliku od klasičnog madraca s oprugama, mogu pomicati neovisno jedna od druge, jer su ušivene u pojedinačne džepove od tkanine.

Džepićaste opruge kreću se jedna neovisno o drugoj pa čak i ako dijelite krevet s partnerom, džepićaste opruge će svakom partneru dati potporu pa tijekom noći zasigurno nećete osjetiti partnerovo namještanje.

Pogledajte izbor madraca s oprugama.

Izbor tvrdoće madraca

Madraci s oprugama dolaze u različitim tvrdoćama, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći pravu razinu udobnosti koja udovoljava vašim potrebama. Madraci s oprugama dostupni su u mekim, srednjim i tvrđim varijantama što znači da možete odabrati vrstu napetosti koju preferirate. Najbolji način odabira je prikupiti što više informacija o madracima te fizički isprobati svaki od modela madraca koji ste odabrali.

Stoga, istražite naš veliki asortiman madraca s oprugama, dođite u poslovnicu i fizički isprobajte madrace iz vašeg užeg izbora. Samo na taj način ćete biti sigurni da ste pravilno odabrali svog budućeg najboljeg prijatelja za dobar san!

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.