OUTLET - ponuda artikala po najpristupačnijim cijenama!Saznaj više

O nama

NAŠA PRIČA

Kupnja novog kreveta, madraca, nadmadraca, podnice ili jastuka može biti stvarno iscrpljujuća, a zadnje što Vam treba u potrazi za kvalitetnijim snom je dodatan bespotreban napor. Lunasan je upravo u ovoj činjenici vidio priliku. Priliku da Vam omogućimo kvalitetniji san i sretnija jutra.

Vi ste posebni i zaslužujete isti takav krevet.

Krevet je individualna stvar. Neke osobe vole spavati na tvrđem madracu, dok druge na mekšem, netko spava na boku, a netko na leđima ili trbuhu. Vrlo je vjerojatno da isti madrac neće biti udoban osobama različite težine i visine. Svi smo različiti i zato u Lunasan ponudi možete birati između velikog broja modela madraca, nadmadraca, jastuka, podnica, kreveta i ostalih pažljivo biranih proizvoda za spavanje. Kod biranja za Vas najboljeg krevetnog sustava savjetujemo, uzmite si vremena i posjetite nas u jednoj od tri Lunasan poslovnice.

U svakoj od tri Lunasan poslovnice ljubazno će Vas dočekati naši zaposlenici koji će Vas provesti kroz proces izbora idealnog kreveta, madraca, nadmadraca, podnice ili jastuka. Kako bi Vam savjetovali najbolji izbor, vjerojatno će Vas pitati volite li tvrđe ili mekanije madrace, u kojem položaju spavate, da li imate podnicu i ako da koju vrstu.

U razgovoru s našim prodajnim savjetnicima dobit ćete stručnu personaliziranu preporuku za odabir krevetnog sustava. Pozivamo Vas da nas posjetite i isprobate proizvode iz naše ponude, te na taj način odaberete najbolje za sebe.

Iako od 2015. godine razvijamo vlastiti brend i sami dizajniramo, proizvodimo i na Vašu adresu dostavljamo Lunasan madrace, nadmadrace i jastuke, naša glavna snaga su naši djelatnici. Korisnici naših proizvoda ističu profesionalno i susretljivo Lunasan osoblje koje poznaje svoje proizvode. Samo takvi djelatnici mogu Vam pomoći u donošenju najbolje odluke kod izbora novog krevetnog sustava.

Posjetite nas u jednoj od naših poslovnica i odaberite nešto za kvalitetan san. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vam pomoći.

Kvalitetan san i sretna jutra zaslužuje svatko!