OUTLET - ponuda artikala po najpristupačnijim cijenama!Saznaj više

Odabir kvalitetnih madraca osnovni je uvjet kod opremanja objekata za najam

Odabir kvalitetnih madraca osnovni je uvjet kod opremanja objekata za najam

Odabrati kvalitetan madrac za sebe nije uvijek lako ali je relativno jednostavno. Vaše osobne potrebe i preferencije pružaju jasan put za odabir najbolje podloge za spavanje. Kupnja za druge i predviđanje njihovih preferencija, međutim, može biti puno teže. Takva vrsta kupovine može biti izazov za ljude koji trebaju opremiti svoju nekretninu za najam jer trebaju odabrati i kvalitetan, udoban i dugotrajan proizvod.

Platforme poput Airbnb-a i Booking-a olakšale su iznajmljivanje prostora za dodatni prihod. To znači da sve više vlasnika kuća, stanova, apartmana i drugih nekretnina želi opremiti svoju nekretninu opremom koja će relativno dugo trajati, kako ne bi imali nepotrebne dodatne troškove prije vremena. Osim toga, kvalitetan madrac pomaže gostima da se osjećaju ugodno, da dobro spavaju i probude se odmorni, a to radi razliku u ostvarivanju njihovog zadovoljstva uslugom.
Hoteli odavno znaju da odabir kvalitetnog madraca može usrećiti njihove goste, a vlasnici nekretnina za iznajmljivanje slijede istu logiku ali za mnoge domaćine smještaja za odmor, odabir idealnog madraca često je težak zbog velikog broja dostupnih opcija.

Ove su opcije madraca dobro građene, izdržljive i mogu zadovoljiti potrebe za udobnošću većine gostiju te se s pravom nazivaju kvalitetni madraci:

Madrac od latex jezgre

Madrac od latex jezgre odlikuje se izvrsnom elastičnošću, te samim time pridonosi pravilnom podupiranju tijela i rasterećenju boka i ramena koji su pod velikim pritiskom prilikom ležanja. Zbog svoje visoke elastičnosti madrac se može koristiti na svim podnicama sa podizanjem uznožja i uzglavlja.
Elastičnost latex jezgre garantira njezino vraćanje u prvobitni položaj nakon opterećenja što znači da posjeduje izvrsnu trajnost. Latex jezgra ima odlična termoregulacijska svojstva, tako da osigurava ugodnu klimu za spavanje tijekom cijele godine.

Madrac od hladno-lijevane pjene

Jezgra madraca sastoji se od hladno-lijevane pjene koja je elastična, prozračna i dugotrajna. Jezgra od pjene u madracima sama po sebi je toliko elastična i savitljiva da može tijelo poduprijeti u najviše točaka. Za što veću udobnost i duži vijek trajanja madraca od hladno-lijevane pjene preporuča se korištenje elastične letvičaste podnice.

Madrac od kombinacije hladno-lijevane i memory pjene

Madrac izveden kombinacijom hladno-lijevane pjene kao baze i memory pjene u gornjem sloju na kojem se spava. Baza madraca od hladno-lijevane pjene je izuzetno dugotrajna. Memory pjena u gornjem sloju reagira na temperaturu tijela, te samim time pruža dodatno rasterećenje u točkama visokog pritiska.

Madrac od poliuretanske pjene

Madrac od poliuretanske pjene izuzetno je kvalitetan. Poliuretanska pjena je prozračna, elastična i otporna na deformacije. Zbog svoje otpornosti ovaj tip madraca možda i najčešću primjenu pronalazi kod opremanja objekata za iznajmljivanje, vikendica te mladenačkih soba. Za što veću udobnost i duži vijek trajanja madraca preporuča se korištenje elastične letvičaste podnice.

Madrac s oprugama

Prema stručnjacima, prednosti madraca s oprugama su optimalna potpora cijelom tijelu, dobra prozračnost i udobnost. Oni uglavnom nisu tvrdi, ali dolaze u raznim spektrima tvrdoće. Uvijek je prisutan reaktivan i elastičan osjećaj koji pružaju opruge prilikom pritiska. Madraci s oprugama su iznimno prozračni, lako se održavaju i dugotrajni su, što ih čini vrlo dobrim izborom za opremanje objekata za najam.
Za više informacija o velikom izboru vrsta kvalitetnih madraca pogledajte našu web ponudu ili nas za dodatna pitanja kontaktirajte i posjetite neku od naših poslovnica.

Share this post