AKCIJA - besplatna dostava za madrace i nadmadrace proizvođača Lunasan!Saznaj više

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda

AKCIJABesplatna dostava za sve madrace i nadmadrace proizvođača Lunasan na području Republike Hrvatske!

DOSTAVA

Ovi Uvjeti pružanja usluge dostave primjenjuju se na području sljedećih gradova; Zagreb, Zaprešić, Samobor, Velika Gorica i Sesvete.

Za proizvode vrijednosti 1.000,00 i više kuna osigurana je BESPLATNA DOSTAVA na području navedenih gradova i uključuje unos robe do 4. kata. Za dostave iznad 4. kata, gdje nema dizala ili roba ne stane u dizalo, naplaćuje se unos u iznosu od 20,00 kuna po katu. Besplatna dostava obavlja se od ponedjeljka do petka u periodu od 9:00 do 17:00 sati. Izvan tog vremena moguće je organizirati dostavu “na zahtjev kupca” uz naplatu od 150,00 kuna, koja se vrši na prodajnim mjestima.

Za proizvode vrijednosti ispod 1.000,00 kuna dostava se naplaćuje 80,00 kuna i uključuje unos do 4. kata. Za dostave iznad 4. kata, gdje nema dizala ili roba ne stane u dizalo, naplaćuje se unos u dodatnom iznosu od 20,00 kuna po katu.

Za tapecirane krevete dostava je besplatna do mogućeg prilaza dostavnog vozila. Unos u stan naplaćuje se 60,00 kuna po katu (minimalno 120,00 kn – ukoliko roba stane u dizalo, odnosno unos do 2. kata bez dizala). Navedeni iznos plaća se po dostavi, a ne po proizvodu.

Uvjeti dostave izvan gore navedenih gradova a na području Republike Hrvatske

Kopneni dio
Dostava se obavlja dostavnom službom i besplatna je za vrijednosti madraca iznad 2.000,00 kuna.

Otoci
Dostava se obavlja dostavnom službom i besplatna je za vrijednosti madraca iznad 3.000,00 kuna.

Napomene koje se odnose za dostave organizirane dostavnom službom:
Navedeni uvjeti odnose se za dostave do mogućeg prilaza dostavnog vozila. Kupac je sam dužan osigurati unos u stan. Za proizvode koji nisu u ovim cjenovnim razredima ili nisu gore navedeni cijena dostave biti će iskazana na ponudi.

Ostale napomene:
Vrijednosti proizvoda zbrajaju se po računu i vrijede za jednu isporuku, na jedno dostavno mjesto. Naplata dostave obavlja se isključivo na našim prodajnim mjestima (novčanicama ili karticama) ili uplatom na naše poslovne račune putem opće uplatnice ili transakcijskim računom (Internet bankarstvo, u banci ili u pošti). Otprema robe obavlja se u dogovoru s kupcem nakon podmirenja cjelokupnog iznosa. Proizvode koji se dostavljaju dostavnom službom prodavatelj će dodatno zaštititi primjerenom zaštitom kako bi se spriječilo oštećenje njenog sadržaja. Dostavu kreveta i pločastog namještaja obavljamo na području ovih gradova: Zagreb, Zaprešić, Samobor, Velika Gorica i Sesvete. Kod opremanja objekata ili većeg iznosa računa u dogovoru s kupcem dostavu je moguće organizirati i izvan gore navedenih gradova, a na području Republike Hrvatske. O eventualnim dodatnim troškovima kupac će biti kontaktiran usmeno ili putem e-pošte od strane naših djelatnika. Nedjeljom i praznicima ne organiziramo dostavu robe.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *