OUTLET - ponuda artikala po najpristupačnijim cijenama!Saznaj više

Dostava proizvoda

Dostava proizvoda

DOSTAVA

Ovi Uvjeti pružanja usluge dostave primjenjuju se na području sljedećih gradova; Zagreb, Zaprešić, Samobor, Velika Gorica i Sesvete.

Za proizvode vrijednosti 2.000,00 i više kuna osigurana je BESPLATNA DOSTAVA na području navedenih gradova i uključuje unos robe do 4. kata, osim za tapecirane krevete gdje se unos u stan dodatno naplaćuje. Za dostave iznad 4. kata, gdje nema dizala ili roba ne stane u dizalo, naplaćuje se unos u iznosu od 30,00 kuna po katu. Besplatna dostava vrši se od ponedjeljka do petka u periodu od 9:00 do 16:00 sati. Izvan tog vremena moguće je organizirati dostavu “na zahtjev kupca” uz naplatu od 300,00 kuna, plus dodatni trošak unosa po katu.

Za proizvode vrijednosti ispod 2.000,00 kuna dostava se naplaćuje 120,00 kuna i uključuje unos do 4. kata. Za dostave iznad 4. kata, gdje nema dizala ili roba ne stane u dizalo, naplaćuje se unos u dodatnom iznosu od 30,00 kuna po katu.

Za tapecirane krevete dostava je besplatna do mogućeg prilaza dostavnog vozila. Unos u stan naplaćuje se 80,00 kuna po katu (minimalno 160,00 kn – ukoliko roba stane u dizalo, odnosno unos do 2. kata bez dizala).

Uvjeti dostave izvan gore navedenih gradova a na području Republike Hrvatske

Kopneni dio

Dostava se vrši dostavnom službom i besplatna je za vrijednosti madraca iznad 3.000,00 kuna.

Otoci

Dostava se vrši dostavnom službom i besplatna je za vrijednosti madraca iznad 4.000,00 kuna.

Napomene koje se odnose za dostave organizirane dostavnom službom:

Navedeni uvjeti odnose se za dostave do mogućeg prilaza dostavnog vozila. Kupac je sam dužan osigurati unos u stan. Za proizvode koji nisu u ovim cjenovnim razredima ili nisu gore navedeni cijena dostave biti će iskazana na ponudi.

Uvjeti dostave za proizvode iz Outlet ponude

Usluga besplatne dostave ne vrijedi za proizvode koji se nalaze u Outlet ponudi.

Cijena dostave biti će obračunata prema uvjetima pružanja usluge dostave s iznimkom za tapecirane krevete na području sljedećih gradova; Zagreb, Zaprešić, Samobor, Velika Gorica i Sesvete gdje se dostava obračunava 120,00 kn do mogućeg prilaza dostavnog vozila adresi kupca, odnosno gdje kupac preuzima robu. Za unos kreveta u stan primijenjuju se trenutni uvjeti.

 

Ostale napomene:

Vrijednosti proizvoda zbrajaju se po računu i vrijede za jednu isporuku, na jedno dostavno mjesto. Naplata dostave vrši se isključivo na našim prodajnim mjestima (novčanicama ili karticama) ili uplatom na naše poslovne račune putem opće uplatnice ili transakcijskim računom (Internet bankarstvo, u banci ili u pošti). Otprema robe vrši se u dogovoru s kupcem nakon podmirenja cjelokupnog iznosa. Proizvode koji se dostavljaju dostavnom službom prodavatelj će dodatno zaštititi primjerenom zaštitom kako bi se spriječilo oštećenje njenog sadržaja. Dostavu kreveta i pločastog namještaja vršimo na području ovih gradova; Zagreb, Zaprešić, Samobor, Velika Gorica i Sesvete. Kod opremanja objekata ili većeg iznosa računa u dogovoru s kupcem dostavu je moguće organizirati i izvan gore navedenih gradova a na području Republike Hrvatske. O eventualnim dodatnim troškovima kupac će biti kontaktiran usmeno ili putem e-pošte od strane naših djelatnika. Nedjeljom i praznicima ne organiziramo dostavu robe.

Share this post

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.